

# MOTOAMERICA SUPERBIKES AT MONTEREY SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS

<u>Friday</u>	Broadcast
---------------	-----------

8:00 am Track Inspection 8:30 am - 8:45 am Roland Sands Super Hooligans Practice 1 (15 min) 8:55 am - 9:25 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Practice 1 (30 min) 9:35 am - 10:05 am Twins Cup Practice 1 (30 min) 10:15 am - 10:45 am Supersport Practice 1 (30 min) 10:50 am - 11:35 am HONOS Superbike Practice 1 (45 min) 11:45 am - 12:15 pm Stock 1000 Practice 1 (30 min) 12:25 pm - 12:40 pm Mission King of the Baggers Practice 1 (15 min)

1:00 pm - 1:30 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 1 (30 min) MALivePlus Begins

 1:40 pm - 2:15 pm
 Supersport Qualifying 1 (35 min)

 2:25 pm - 3:10 pm
 HONOS Superbike Qualifying 1 (45 min)

 3:20 pm - 3:50 pm
 Stock 1000 Qualifying 1 (30 min)

 4:00 pm - 4:30 pm
 Twins Cup Qualifying 1 (30 min)

4:40 pm - 5:00 pm Mission King of the Baggers Qualifying 1(20 min)
5:10 pm - 5:30 pm Roland Sands Super Hooligans Practice 2 (20 min)
5:45 pm - 6:15 pm Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

#### Saturday

7:30 am Track Inspection 8:00 am - 8:20 am Roland Sands Super Hooligans Qualifying (20 min) 8:30 am - 9:00 am SportbikeTrackGear.com Junior Cup Qualifying 2 (30 min) 9:10 am - 9:40 am Stock 1000 Qualifying 2 (30 min) 9:50 am - 10:20 am HONOS Superbike Qualifying 2 (30 min) **MALivePlus Begins** 10:30 am - 11:00 am Supersport Qualifying 2 (30 min) 11:10 am - 11:40 am Twins Cup Qualifying 2 (30 min) Mission King of the Baggers Qualifying 2 (20 min) 11:50 am - 12:10 pm **Dunlop Paddock Autograph Session** 12:00 pm - 12:30 pm

1:10 pm Supersport Race 1 (19 laps)

2:10 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 1 (13 laps)
3:10 pm HONOS Superbike Race 1 (20 laps)

**4:10 pm** Twins Cup Race (13 laps)
4:30 pm - 5:10 pm Dunlop ECSTAR Suzuki Two Seat Superbike Rides

Track Inspection

5:00 pm - 6:00 pm Party at the Podium with Michael Hill and MotoAmerica riders

### Sunday

7:30 am

8:00 am - 8:15 am
Roland Sands Super Hooligans Warm Up
8:30 am - 8:45 am
Stock 1000 Warm Up (15 min)
8:55 am - 9:10 am
Mission King of the Baggers Warm Up (15 min)
9:20 am - 9:35 am
HONOS Superbike Warm Up (15 min)
MALivePlus Begins
9:45am - 10:00 am
Supersport Warm Up (15 min)
10:10 am - 10:25 am
SportbikeTrackGear.com Junior Cup Warm Up (15 min)

10:30 am - 11:00 am
Duplop Paddock Autograph Signing

10:30 am - 11:00 am Dunlop Paddock Autograph Signing

11:00 amStock 1000 Race (14 laps)Facebook Live11:40 amRoland Sands Super Hooligans Race (8 laps) QSFacebook Live12:10 pmMission King of the Baggers Race (8 laps) QSDelayed on FS21:10 pmSupersport Race 2 (19 laps)Live on MAVTV2:10 pmHONOS Superbike Race 2 (20 laps)Live on FS1

3:10 pm SportbikeTrackGear.com Junior Cup Race 2 (13 laps)

### Registration

Thursday 8:00 am - 5:00 pm Friday 7:00 am - 5:00 pm Saturday 7:00 am - 5:00 pm Sunday

8:00 am - 1:00 pm

Technical Inspection Thursday

Honos Superbike Class /Premier

1:00 pm

Supersport 2:00 pm

Junior Cup 3:00 pm

Twins Cup/Stock 1000

4:00 pm

Friday
7:00 am - 8:00 am
\*No inspections
after 8:00 am\*

Live on MAVTV

**Delayed FS2** 

**Delayed FS2** 

Delayed FS2

**Facebook Live** 

### Meetings

Virtual Meeting must be completed by June 7<sup>th</sup>

# Anthony Leather Works Drop off

Sunday 2:00pm- 4:00pm Blue MA Hospitality

# Track Familiarization:

Thursday @ 4:30 pm - 7:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is allowed







## **MOTOAMERICA SUPERBIKES AT MONTEREY** SCHEDULE AND SUPPLEMENTAL REGULATIONS



#### **Event and Circuit Information:**

MotoAmerica presents the MotoAmerica Championship of Monterey July 9-11, 2021 featuring Honos Superbike Class, Supersport, Sportbiketrackgear.com

Junior Cup, Stock 1000 and Twins Cup competitors

### **Rules and Regulations:**

It is the entrant's responsibility to ensure all crew, riders, and guests comply with all MotoAmerica and

AMA regulations, including the team handbook located here: http://www.motoamericaregistration.com/competitor-info/



Race Director: Rick Hobbs

FIMNA Safety Officer: Dan Argano Rider Representative: Doug Chandler



Shipment pick up location: Concessions building in

back of paddock

Address: Weathertech Raceway Laguna Seca Individual Name and Cell Phone Number

1021 Monterey-Salinas Hwy Salinas, CA, 93908

Registration Location: South Boundary Road

Registration Deadline: June 25 Credential Request Deadline: July 34

Entries and rider licenses will not be processed at the track. All

riders must have a valid 2021 AMA license



Radio Frequency: 456.8125 MHz (12.5 KHz, CSQ

Squelch, Receive only)

Racing Radios: Tony 404-361-4840

Teams must have one crew member monitoring this "listen only" channel during all on track events. Radios must be presented during tech inspection.



VP Fuel: Use preorder form

Contact: www.motoamericaregistration.com/fuel

Hours: Thurs, 12:00 - 4:00 pm,

Fri/Sat 7:30 am - 4:00 pm, Sun 7:30 am - 2:00 pm No fuel cans can remain on track property, teams failing to

comply will be subject to a fine



Tech Location: White Tent near VP Pumps Competitors will not pass technical inspection if they do not have a working MyLaps compatible

transponder. Failing to have an operational transponder during any session will result in a penalty.



Garages: Non premier teams only

Supply drop off procedure: 15 min deliveries during all open delivery hours (refer to Team Handbook)

All teams must use water barrels or concrete to tie down awnings and structures. Stakes cannot be used to tie down structures. Teams will be liable for any damage to the paddock from stakes or structures tied down inappropriately



**Disposal and Recycling:** Back center of paddock Participants are required to make use of disposal locations for all waste materials. All spills must be treated immediately and track management must be

advised. All fuel containers, and tires must be removed from the facility.



Golf Carts Contact: Refer to team/crew packet Circuit Rules: Operators must be over 18. Speed limit is 10 mph.

Pit support vehicles must be parked within the team's paddock footprint or at the designated parking area and must display a 2021 MotoAmerica Pit Vehicle Pass.



**Timing and Scoring Screens:** 

**Network Name:** MotoAmerica Hot Pits

Password: lagunaSECA

#### **Coaxial Locations:**

Do not distribute the log in information to fans or quests as increased users may cause the system to slow or stop functioning. Teams must provide their own hardware to connect to the timing and scoring feed over coax or network cable



Vehicle Staging: Enter south boundary gate beginning

Wed, July 7 @ noon

Move-in: Thurs, July 8 @ 10:00 am Tune to teams channel during move in Move-out: Sunday July 11 @ 9:00 pm

**RV Parking:** ONLY PRE REGISTERED-LIMITED



Track Familiarization: July 8 @ 4:30 pm - 6:00 pm NO SCOOTERS, only bicycle or pedestrian traffic is allowed



